5 km prestatieloop

De hele winter heb je getraind en je wilt nu wel eens weten hoe snel je bent. Een sportieve prestatie neerzetten, de spanning van de massastart maar ook het lopen door de binnenstad en genieten van de mooie plekjes langs de route en dan finishen op de atletiekbaan. Op elke kilometer wordt de route gemarkeerd met afstandbordjes.
Wat wil je nog meer? Lekker douchen en dan gezellig even napraten in de kantine, nou dat kan ook! Neem familie en vrienden mee, komt allen!

Er zijn prijzen te verdienen in diverse leeftijdscategorieën en er is een bonus voor het verbeteren van het parcoursrecord. De start is om 13:00 uur (zomertijd) precies en de prijsuitreiking is om ongeveer 13:45 uur

Je loopt grotendeels over het wedstrijdparcours en je start tegelijk met de wedstrijd. Ook dit jaar is er netto tijdwaarneming dus je kunt op het gemak over de start, geen stress! De uitslag staat dezelfde dag nog op deze site.

Tijdwaarneming met behulp van de Racetimer. Startnummer in het geheel en goed zichtbaar dragen, onleesbaar startnummer betekent geen registratie. Deelname is op eigen risico.

Prijzen
RunnersWorld Dordrecht stelt waardebonnen ter beschikking voor de snelste lopers op de 5 km prestatieloop.

  Msen M40+ Vsen V40+
1e prijs 60,- 60,- 60,- 60,-
2e prijs 40,- 40,- 40,- 40,-
3e prijs 25,- 25,- 25,- 25,-

 


Prijzen moeten persoonlijk opgehaald worden op de wedstrijddag zelf en worden niet nagestuurd.

 

Aanvullende gegevens